Keeperscursus

Wordt een betere keeper met onze cursussen.

10 weken lang op wedstrijdgerichte manier trainen en waar we alle aspecten van het keepen behandelen, ook zullen we op onze fysieke en technische vaardigheden trainen. De keeper/keepsters zullen gaan werken in kleine groepjes. Dit doen we omdat we dan elke keeper de juiste aandacht kunnen geven en dat ze niet te lang stil staan. Persoonlijke begeleiding is voor ons erg belangrijk.

De cursus zal twee keer per jaar plaats vinden,  in het voor- en najaar.

Schrijf je nu in Neem contact op

Keepersdagen

Wij organiseren keepersdagen

Deze dagen zullen vooral in de schoolvakanties plaatsvinden en zal op verschillende voetbalverenigingen in de Hoeksche Waard worden georganiseerd. Op deze dag komen alle aspecten van het keepen aanbod. Denk aan het pakken van de bal, duiken, vallen, 1 tegen 1 en de hoge bal. De keepers/keepsters worden voorzien van een lunch en aan het eind van de dag zullen zei een certificaat van hun trainer ontvangen voor de deelnamen.

Privétrainingen

Training op maat

Wil je juist meer individuele aandacht? Dan kan dat ook. Bij deze trainingen zullen we een 1 uur lang samen trainen. Vanuit de keepersschool werken we met vijf verschillende thema’s, zodat alle aspecten weer een aanbod komen. De trainingsdagen en tijden zullen we samen bespreken. Hierin zijn we heel flexibel. Naast een losse training, is het óók mogelijk een pakket af te sluiten.

Lijkt dit je leuk? Stuur ons gerust een berichtje voor de mogelijkheden.

Doelgericht

Vakkennis

Ambitieus

Kwaliteit

Wat doen wij

Een ruim aanbod aan keeperstrainingen

  • Keeperscursussen (Voor- en najaar)

  • Keepersdagen

  • Keeperstrainingen op verenigingen

  • Privetraining